Thursday, January 11, 2018

nurraysa trial set









First time tengok iklan Nurraysa ni, kat tepi LPT. On the way nak balik kampung. Macam teruja sikit nak tengok sebab model iklan tu, tauke Nurraysa sendiri yang berniqab. Jarang kan orang nak iklan produk kecantikan pakai niqab sebab macamana orang nak tengok muka. Macamana orang nak ada confident nak beli produk kan. Secara logiknya macam tu la anggapan orang. Tapi ternyata produk ni berbeza dengan produk2 lain yang ada di pasaran sebab produk ni mesra wuduk. So excited nak try dan kebetulan my SIL introduce produk ni. Pucuk dicita ulam mendatang.

Suka nak promote produk macam ni, produk muslim dan mesra wuduk. Kalau nak ambil wuduk tu, just basuh muka kita dengan air dan bedaknya pun hilang. So easy. Senang prepare nak solat kan. So bulan ni Nurraysa buat promosi harga produk yang sangat berbaloi, rugi kalau tak beli. Dateline nak beli dengan harga special ni, 31 Januari 2018. Lepas ni harga produk akan balik asal. Baik beli sekarang dan dapatkan penjimatan yang berbaloi.

Kalau berminat, tinggalkan mesej kat ruang komen ye! :)