Tuesday, October 24, 2017

dapat charge handphone & makan free lagi










Last minute kena pergi buat exhibition & sales kat Hotel Intercontinental, KL. Bagi yang blur pasal hotel ni, dulu Hotel Nikko. Famous sebab bersebelahan dengan Restoran Lotus yang dah tinggal kenangan tu. Kerja last minute tapi nak hasil tiptop, pengsan. Nasib baik ada teamwork walau sorang dua tu macam tak ikhlas nak ber-teamwork. Macam kena paksa.

Okay, secretariat punya friendly and helpful, bagi makan free lagi. I thot makan tu cuma untuk CEOs yang datang untuk berforum tu jek tapi dia ajak we all makan sekali. Bercahaya mata akak, rezeki jangan ditolak uolls. Minum pagi, lunch dan minum petang, all for free. Hopefully esok dan lusa pun dapat makan free =).

Seronok terlebih sebab dapat makan siew mai, my favourite all the time.






Dah "penat" makan dan setup, handphone macam dah hidup segan mati tak nak. Terharu bila tengok ada charging station kat situ. Uolls boleh charge ikut suka, cuma becareful bimbang tertukar handphone atau handphone lesap. Tapi kalau emergency bateri handphone dah out, ni la tempatnya. Makcik jakun kejap. Anyway thank you for understanding our need. Appreciated. Fast charging pulak tu. Terbaik.

Okay, bye.