kayak @ anugerah tokoh kokurikulum



Salam semua, jumpa lagi di alam maya.

Good news, my little anak dara tercalon untuk anugerah tokoh kokurikulum bagi tahun 2016 ni, peringkat sekolah dia. Tercalon tu sebab dia aktif berkayak la. So, few days ago, gigih anak dara ni siapkan folio untuk diserahkan kepada cikgu. Dah macam budak universiti kan, kena buat folio. Actually yang gigihnya, ummi =)

Throw back aktiviti-aktiviti kayak dia setakat ni...just for sharing and inspiring anak2 yang berminat dengan sukan kayak dan polo air ni...no worries kalau tak reti swimming, semua tu akan diajar satu persatu. Just give the supports.



Bila dah terer berkayak, feeling bagus dan feeling proud,
walaupun berkali-kali kayak terbalik dalam tasik. That's normal.


Bila dah ramai2 macam ni, kena pandai nak kontrol kayak. Kalau tak, ada yang "accident"
dan terlingkup dalam air. Safety jacket sangat penting dalam sukan kayak.


Apa yang penting? Of coz la teamwork. Wonderpet!!


One of the photos yang akak paling suka tengok.
Program ni mendapat liputan media massa. Proud of my girl.



Pengalaman main polo air, skill memang kena ada. Macamana nak asah skill?
Of coz la dengan menghadiri banyak latihan. Lama2 pandai la.








Just sharing medal2 yang pernah diterima oleh anak dara, dah banyak koleksi nampaknya. Ni yang bagi semangat lagi pada dia. Lately, tengah "in" dengan branded sports wear. Ummi topup sikit je, yang lain tu semua guna duit hasil menang main kayak. Alhamdullillah.
















Popular Posts