Thursday, June 16, 2016

" Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "




Break kejap daripada topik makan sebab nak story pasal Raya Giveaway by nile.com.my ni. Since akak memang beberapa kali pernah membeli online kat Nile ni, so rasanya best jugek kalau join. Mana tau kan ada rezeki untuk akak, boleh beraya sakan LOL.






Actually akak jarang join giveaway macam ni sebab kadang2 tak dapat info dan kadang2 "tertinggal bas". Al-maklum la akak bukan 24 hours nak hadap blog dan buat blog walking. Tapi semalam tengah cari resepi, ternampak pulak giveaway ni kat Blog Lyssa Faizureen.

So kena pilih 5 jenis produk yang paling kita suka untuk miliki. Jom pilih!





JLM2016 Sales price: RM29.90
Date: 16/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only





JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only





Product: Men Shoes
JLM2016 Sales price: RM21.50
Date: 24/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only





JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 29/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only





JLM2016 Sales price: RM17.00
Date: 17/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 240 units only




Eh dah 5 produk kan, ok la tu kot. Kalau uolls nak join giveaway ni, boleh tengok cara2 nak turut sertanya kat blog Lyssa Faizureen.

Best jugek kan kalau dapat set handbag tu, boleh melaram. Love the color, tak pernah lagi beli handbag color macam tu. Boleh bawak pergi ofic dan jalan2.

Dah lama nak beli backpack tapi asyik tertangguh sebab nak beli benda2 lain yang lebih penting. Kalau dapat sebijik, ok jugek kan.

Okay....kasut lelaki tu forsure untuk SRK, love the color jugek. Dan biru is favourite color SRK tapi rasanya lately dia dah tukar favourite color, suka color hitam pulak. Shirt banyak color hitam..hmmm....

Comel kan kasut pompuan tu, plan kalau dapat nak bagi pada anak dara sebab akak memang tak pakai kasut macam ni. Akak jarang (hampir tak pernah) pakai kasut bertutup sebab kaki senang melecet. Lagipun ni design dan color orang muda. Aissshhh...!!!

Wedges cun tu pulak kalau dapat boleh la bagi kat anak dara sulung akak, cantik kalau dia pakai tapi saiz kaki budak sorang ni tak boleh blah, macam saiz kaki orang lelaki. Samada saiz 8,9 atau 10, tengok jenis kasut. Like father like daughter betul. Sweet kan color dia.

Yang pastinya bila dah pilih semua, emel terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuknya sekali. Jangan lupa letak:

link blog
nama penuh
no. telefon

Kalau betul rezeki kita, tak ke mana kan... 




workout by your name

Lama tak share pasal workout, since akak pun dah lama tak buat serious workout. Setakat lari2 anak kat tasik titiwangsa tu, ada ...