Thursday, June 16, 2016

penne goreng







Juadah ni pun anak dara kecik yang request. Dah jemu makan makaroni, nak makan penne pulak. Padahal rasa lebih kurang sama jek kot. Ralik masak sambal sotong, tak perasan pulak lama sangat rebus penne ni. Dah jadi over gebus! Dah jadi gemuk2 =)

Tak susah mana nak goreng penne ni tapi akak masak versi akak ler. Ikut suka hati, janji rasa jangan ke laut mahupun ke sungai.

Entah bila we all mula suka makan pasta ni...rasanya terpengaruh dengan channel AFC..hehe. Memang tiap2 hari channel AFC la yang akak buka. 



workout by your name

Lama tak share pasal workout, since akak pun dah lama tak buat serious workout. Setakat lari2 anak kat tasik titiwangsa tu, ada ...