langit pagi








Salam Jumaat kawan2 semua, alhamdullillah kita dipanjangkan usia lagi untuk bertemu dengan Jumaat buat sekian kalinya. Jangan lupa baca Surah Al-Kahfi.

Pagi tadi tiba2 je nak snap pic matahari terbit. Pic atas tu akak snap at 6.30 am, dari rumah akak. Cantik kan langit pada waktu ni, Subhanallah. Waktu ni dah mula sesak kat jalan utama, akak boleh skodeng sikit2 nak tengok keadaan trafik.






Second pic ni akak snap pukul 7 am, dari angle yang sama. Tengok macamana cantiknya ciptaan Tuhan, terpaku kejap tengok langit yang ada warna2 macam ni. 

Terpaku beberapa minit, padahal tengah bersiap2 nak pergi kerja. Tengah make-up sikit2. Actually biasanya pukul 7 am ni akak dah on the way hantar anak dara ke sekolah tapi hari ini, anak dara skip kelas untuk join game polo air kat Tasik Titiwangsa. So, lambat sikit keluar dari rumah.

Katanya ada sambutan Hari Guru tapi lebih excited nak main kayak. Eh...last day school kan, so selamat bercuti kepada semua budak2 sekolah. Anak2 cuti, harus parents pun ambik cuti kan.


Popular Posts