Thursday, April 28, 2016

pakej muslim @ felda travel







Sampai lagi emel travel promo ni ke inbox rasmi akak dan kali ni pakej muslim ke Slovenia, Croatia, Bosnia, Montenegro dan Albania. Nampak macam best, boleh travel sebelum kita berpuasa di bulan Ramadhan. Kalau saving dah banyak tu, boleh la contact terus Felda Travel seperti nombor telefon yang tertera kat atas tu. Banyak diskaun yang derang bagi tu, so jangan ketinggalan.

king patin

I am a die hard fan of ikan patin. Of coz la kan sebab akak asal dari Bandar Ikan Patin. Kalau balik kampung, gulai ikan patin ...