brand outlet @ sunway putra







Last weekend bawak anak2 dara jenjalan kat Sogo dan Sunway Putra, naik tren jek. Mudah sikit. Sogo ada buat sales tapi akak tak beli apa2 pun kat situ, just window shopping dan bawak anak2 makan kat food court. Tapi orang memang ramai giler. Siapa kata orang KL dah tak ada duit. Setiap minggu, penuh jek shopping malls kat KL ni. Then akak tengok bukannya sikit derang tu shopping. Kira senget la bahu angkat barang.

Kat Sunway Putra la purse akak jadi kempis sebab akak masuk brand outlet. Normal la kan kalau kat brand outlet ni, buy one free one. Then 3 @ RM50. Ataupun RM19.90, depends pada barang and brand la. Mula2 cuci mata dulu, then baru la pilih tapi tak sempat akak nak pilih, anak2 dah pilih dulu. So nak jimat, kena la layan kehendak anak2. 

Tapi baju2 kat situ cantik2, cuma kena pandai pilih la yang sesuai dengan kita. Kemeja lelaki banyak pattern, banyak colors. Kalau nak yang slim fit type pun banyak. Handbag pun ada, sandals, belts....etc. Sedia duit jek la kan.

Popular posts from this blog

mara digital

shah's beach resort, tanjung kling, melaka

pasar rakyat medan mara, KL