Saturday, March 26, 2016

paintball challenge 2016








Salam sabtu untuk semua :)

Akak nak share satu info pasal paintball ni, since akak ada dealed dengan Felda Travel sebelum ni untuk uruskan certain programmes, jadi Felda Travel ni kerap jugek bagi update pasal aktiviti derang. Ada yang pasal pakej umrah etc.

Yang ni pulak pasal Paintball Challenge 2016, buat kat Felda Residence Hot Springs. Kalau ada yang tertanya2 kat mana Hot Springs ni, lokasinya kat Sungai Klah, Sungkai, Perak. Cantik tempatnya, boleh view kat google.

Lumayan tu hadiahnya, cash money. Kalau menang, boleh belanja untuk preparation raya puasa tahun ni =). Akak minat jugek paintball ni, last main kat Morib. Main tak hengat, sampai berbirat lengan kena tembak tapi sangat fun. Akak suka la sukan yang lasak2 macam ni.

So, sapa2 yang berminat dengan challenge ni, boleh la contact incharge person seperti nama dan nombor telefon yang tertera. 

Good Luck!

mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...