Thursday, March 31, 2016

last day working









Bukan la dah nak pencen tapi last day working at current unit. Mulai esok dah bertukar ke unit yang lain, new task, new responsibility, new environment, new community but with the same boss :). So, ni kali ke-4 kena tukar.

Actually, changes are good for our career, in fact kalau agensi2 bawah KDN, after 5 years mesti kena tukar. It's ok, no problem. Jangan tukarkan ke branches, sudah la. Dah penat PJJ dengan SRK, almost 10 years stay independent. Banyak dah sacrifice itu dan ini, banyak dah sacrifice duit dan banyak dah sacrifice quality time with family. So, enough.

Think positive and start do your work. Be yourself.




workout by your name

Lama tak share pasal workout, since akak pun dah lama tak buat serious workout. Setakat lari2 anak kat tasik titiwangsa tu, ada ...