Wednesday, November 4, 2015

spm2015







SPM dah masuk hari ke-3 dan tiap2 malam akak akan berkomunikasi dari jauh dengan anak dara yang sorang ni. Kalau ada kat depan mata, boleh la jugek berbual panjang berjela. So far so good, walaupun budak ni memang nervous.

Dua tahun dulu semasa anak dara ni ambik exam PMR, akak pun nervous dan kali ni akak double nervous. In Shaa Allah dapat menjawab dengan tenang dan beroleh kejayaan yang diidamkan. Aamiin.

Orang kata biar la anak2 berjaya lebih daripada apa yang mak dan ayahnya dapat. Untuk kesenangan di kemudian hari. 

Miss my princess very much.



workout by your name

Lama tak share pasal workout, since akak pun dah lama tak buat serious workout. Setakat lari2 anak kat tasik titiwangsa tu, ada ...