Tuesday, November 24, 2015

pelakon keluarga iskandar







Ini cerita anak dara yang aktif berkayak ni. Kat sekolah dia, mahupun kat event mana2, mesti ada budak2 yang cakap muka dia macam salah sorang pelakon drama keluarga iskandar. 

Baru2 ni akak pun tertengok ada slot drama ni kat tv, akak pun tunggu nak tengok yang mana satu pelakonnya yang orang cakap macam muka anak dara akak. Lama jugek tunggu tapi at last konfius kejap sebab tak nampak pulak pelakon yang mukanya lebih kurang.





Banyak kali dah orang cakap ni memang pelakon drama keluarga iskandar. Walaupun dinafikan tapi ada orang tak percaya. Akak pun mengiya-iyakan jek la.... =).

Well, kalau ada sapa2 nak ajak budak ni berlakon, boleh la panggil uji bakat. Mana tau memang betul2 ada bakat berlakon kan.

*_*

Karnival WOW

Karnival WOW baru2 ni macam tak wow sangat, biasa2 jek. Yang happening sebab ada live programme by TV3. So ramai ler orang kerumun kat sit...