Thursday, November 19, 2015

akad nikah adinda





Lambat betul nak update pasal adinda akak yang dah pun selamat menikah dengan gadis pilihan hatinya. Tak sempat nak update, banyak hal nak buat. Penat.

Alhamdullillah adinda akak dah bergelar suami orang sejak lebih kurang dua minggu lepas. Bertemu jodoh dengan orang senegeri, satu jalan kalau nak balik kampung. So lepas ni kalau time raya, tak wujud la kot gaduh2 bermasam muka sebab pening nak balik raya kat kampung sapa.. :)

Semoga berbahagia hingga ke Jannah, In Shaa Allah. Dah bertambah ahli family akak.





Orang lain yang nikah, orang lain yang terlebih happening. Selain daripada dua anak dara yang bertudung brown dan orange tu, yang lain2 tu semua my cousins. Available lagi semuanya. Boleh la usha2 kalau berkenan.

Sempat jugek my uncle jenguk kat tingkap, nak jugek enterframe. My uncle pun available. Woha!

Macam ni la kalau sesekali dapat berkumpul sama2 walaupun kat rumah orang..hehe. Janji dapat happy2 dan dapat bergambar ramai2.

Thanx to all yang sama2 memeriahkan majlis pada hari tu.

king patin

I am a die hard fan of ikan patin. Of coz la kan sebab akak asal dari Bandar Ikan Patin. Kalau balik kampung, gulai ikan patin ...