Monday, September 14, 2015

selfie dengan raja selfie




Usai sudah event kat ofis. Akak pun terpaksa sacrifice sabtu dan ahad sebab kena duty. Walaupun bukan heavy duty tapi masa la kena korban sikit. Tak mengapa. Kerja tu satu ibadah kalau kita buat dengan ikhlas.






Tetiba anak dara datang tunjuk, selfie dengan uncle azwan ali. Owh....okay...no extra comments. Mungkin dengan budak2, dia ni cool kot. So, tak de masalah nak selfie sekejap. Dia pun tak kacau budak2 kat situ, dia datang untuk tugas dia sebagai pemudahcara program pentas. 

Walaubagaimanapun maybe next time kena cari orang lain. Akak pun suspek kejap kenapa organizer panggil pakcik ni untuk havoc kan program. Tak reti politik hiburan macamana, tak pernah jadi artis lagi. 

************

Teringat anak dara pernah bagitau yang artis2 selalu buat shooting kat tasik titiwangsa. Latest, dia ternampak abang sado Zul Ariffin tu kat situ tapi ramai sangat aweks yang tunggu nak bergambo. Kalau gitu, boleh jugek akak menempek muka dekat2 artis yang shooting, mana tau derang nak pelakon tambahan...hahaha.. =)).




king patin

I am a die hard fan of ikan patin. Of coz la kan sebab akak asal dari Bandar Ikan Patin. Kalau balik kampung, gulai ikan patin ...