Wednesday, September 16, 2015

hari malaysia




photo kredit to californiaev.com


Cuti kat tengah2 minggu memang kurang best kan. Apa plan uolls hari cuti macam ni? Akak plan nak ke Jalan TAR, cari jubah dress untuk anak dara yang form 5 tu. Preparing for Aidil Adha. Akak dengan si adik pakai jubah dress yang lama jek. Jimat. 

SRK plan nak cari kasut sukan. Nak main valleyball pulak katanya, kat belakang IB. Nampak macam budak2 muda jek yang main valleyball kat situ tapi okay la kan campur dengan otai :)

Tapi bila kenangkan keadaan jerebu yang katanya sorang menteri kat indon tu, malaysia patut bersyukur sebab ada sebelas bulan lagi dapat menikmati cuaca yang baik tanpa jerebu (?), macam nak terperap kat rumah jek la...malas nak keluar.

Okay, SELAMAT HARI MALAYSIA.

Semoga Malaysia terus aman dan makmur. Jangan kita pulak yang buat kucar-kacir.









workout by your name

Lama tak share pasal workout, since akak pun dah lama tak buat serious workout. Setakat lari2 anak kat tasik titiwangsa tu, ada ...