Wednesday, August 26, 2015

juara bola jaring??



Last week join sukan tahunan agensi kat Penang. Last minute registered, kelam-kabut la buat plan nak ke sana. Urus setia dah tak nak layan geng yang daftar last minute ni, menyusahkan orang katanya...hehe. Walaupun orang kata kami menyusahkan orang tapi tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia sapa yang tau ..kan.




Ingat akak pergi join saja2 nak melancong ke....akak kan minat sport. Tolak la bola sepak dan takraw...errrrr...pingpong...yang lain tu kira boleh main. Walaupun umur dah midi tapi energy still ada, kalah budak2 junior tu ;)

Pergi Penang dengan harapan. Harapan untuk bertemu teman2 lama dan harapan untuk join acara2 sukan kat sana. Dan...akhirnya akak join main valley-ball. Skill valley-ball still ada lagi ni. Lagipun coach akak dulu2 ialah SRK sendiri, dia memang valleyball player. Tapi ..last akak main valley-ball bila ek?? Errr...last year kot =)).

Itu la, tuah menyebelahi team kami, dapat jadi juara valley-ball. Cuma yang jadi lawak dan tandatanya ialah dapat gold medal untuk bola jaring.

Maharaja lawak, kan :D

throwback: 10Binjai, PNB Park, KLCC

Throwback yang terobek. Last minute decided buat iftar kat 10Binjai, PNB Park. RM80 per head tapi guna orang dalam, dapat RM64 per...