Tuesday, July 14, 2015

salam aidilfitri eksklusif






Semalam merupakan last entri tentang makanan dalam bulan puasa ni, shared apa yang patut dan terima kasih kerana sudi membaca blog yang tak seberapa ni. Segala kekurangan tentunya datang daripada diri akak sendiri dan pastinya segala kelebihan tu kepunyaan Allah SWT.

Syawal bakal menjelma, semoga Syawal pada kali ini disambut dengan penuh kesyukuran dan kenikmatan kerana kita merayakan Syawal atas sebab kemenangan kita menahan nafsu di bulan Ramadan. Menahan nafsu daripada lapar dan dahaga serta perkara2 yang tidak baik. Alhamdullillah dan tahniah kepada semua yang meraikan kemenangan ini.

Semoga kita bertemu lagi di entri seterusnya.

Luvs, always.

mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...