Tuesday, June 9, 2015

Jalan2 @ Kota Bharu


Tahun ni akak belum lagi menjejakkan kaki kat bumi Serambi Mekah ni. Mujur ada office trip ke sini. Safely landed kat Pengkalan Chepa Airport petang semalam, walaupun suspen nak fly musim hujan macam ni. Tapi semuanya ok...alhamdullillah.

Malam semalam sempat pergi makan kat Restoran Selera Cik Siti kat Cherang, Kota Bharu..buat akak sedikit teruja mengimbau kenangan zaman2 dulu..sebab dapat makan pulut pauh. Woha!

Pulut ni makan dengan hirisan pauh, sebelum tu curah dulu santan kat atas pulut. Rasanya kalau matchkan pulut dengan harumanis...lagi terangkat u olls.


mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...