Saturday, June 27, 2015

info cancer food


Selamat berhujung minggu, uolls.

Jom tengok food apa yang boleh menyebabkan kanser. Kita hanya merancang, Tuhan yang menentukannya. Tapi kita boleh berusaha dan memilih.






Hmm...chips, donut, french fries, crackers dan cookies tu memang akak selalu makan :(

Tapi akak suka garlic dan cauliflower tu, my favourite. Boleh la kita usaha kurang2 kan food yang tak elok untuk kesihatan kan.

mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...