Monday, June 23, 2014

gusti geram tak hengat @ Malaysian Invasion 2


Venue : Paradigm Mall.




First time menerjah ke Paradigm Mall walaupun jarak antara rumah dengan mall ni kurang daripada 20 minit driving, kalau trafik tak sesak. Tapi sebab tak ada apa tujuan nak pegi situ, so memang akak tak pernah pegi. Tapi tetiba semalam my bro ajak pegi, saja jalan2.

Sampai kat situ...owhhh...wow...ada something best untuk ditonton. Akak memang tak pernah tengok live game ni...so quite excited with my bro and doter. Peserta tengah warming up kat belakang tapi boleh tengok clear dari atas dan tepi...





Sebelum game mula, ada ler sorang perempuan cina seksi ni duk round jalan kat tepi stage...owh...tukang buat silence announcement for each game round rupanya =)). Peserta dah get ready time ni... Akak pulak suspen sebab masa mula sampai situ, ada satu game tengah on dan salah sorang peserta tu jatuh baring tak bergerak for a few minutes, muka dah biru. I thot that man dah .... sebab medic datang ramai bantu dia.




The game is begin dan akak rasa kali ni malay man yang masuk. Supporters derang punya la ramai kat situ, maybe dia antara yang favourite kot...guessing je. Lawan dia kecik aje badan tapi kecik2 cili api kan.




Memang suspen betul bila tengok derang lawan habis2an, macam tak ada belas kasihan. Tumbuk, cekik la ikut suka...janji menang. Adeh...mendebarkan setiap saat but it was fun.

Lama sangkut tengok game ni...at last just shopping kat HM dan Tesco aje.

workout by your name

Lama tak share pasal workout, since akak pun dah lama tak buat serious workout. Setakat lari2 anak kat tasik titiwangsa tu, ada ...