Wednesday, September 4, 2013

sometimes i klik @ my brother


Just a few photos yang di ambik oleh adik ahkak yang kadang2 teruja nak ambik gambar orang. Model2nya ialah anak2 saudara dia sendiri dan sepupu sepapat  =)).

Tempat : Sekitar rumah mak ahkak, bandar ikan patin
Tarikh   : Raya 2013




Ahaaaa...ingat orang je nak berposing, anak kuceng ni pun nak enterframe. Tapi malu dengan flash. Nampak tak sihat anak kuceng ni, kesian.




My lovely daughters...kalau bab posing, nombor satu. Masing2 memilih untuk pakai jubah aje time raya baru ni.




The one and only, Cik Qasrina. This girl is out-spoken, hardworking but quite busy body maaa....  




You olls pernah posing belakang washing machine yang dah rosak? Tak pernah kan.... The one and only, Cik Qurratu'aini. Pemalu sikit.




I like this photo. From left dan yang paling tinggi, Cik Qurratu'aini, lain2 tu semua my cousin yang duduk kat Kuantan. Sweet semuanya.

Kita dah sampai ke penghujung Syawal, moga bertemu Syawal lagi tahun hadapan. In Sha Allah.








iphone yang hilang

Kelmarin dapat kawan2 baru dari Jepun. One of them is an English teacher in Singapore and married to Singaporean. The other one (...