Friday, August 30, 2013

strawberry cup cake & shaklee


Kalau cakap pasal masak kuih ke...tak kira la kuih apa yang selalu orang komersilkan, akak memang surender awal2. Tak reti nak masak kuih. Masak puding dan agar2 simple boleh la. Sebab tu akak respect betul kat kawan2 yang terror masak kuih.

Macam kawan akak yang sorang ni, baru mencuba buat cup cake. First timer katanya tapi akak tengok macam ok je hasil cup cake dia walaupun first timer. Respect la you.




Comel kan cup cake first timer ni. Dah boleh terima order =)). Akak pilih nak rasa strawberry cup cake. Ada satu lagi, perasa coklat. Owh...yang sebelah tu bukan cup cake ye tapi saki-baki biskut raya ;).





Haa....nak promo you olls makan supplement Shaklee pulak. Rasanya ramai yang dah pun jadi pengguna tetap Shaklee kan. Macam2 supplement ada, kalau you olls rasa macam berat hati nak beli yang botol besar, beli aje yang botol kecik. 

My mom makan alfalfa untuk redakan sakit2 sendi dia tu, kurang sikit rasa lenguh. Abah akak pulak makan vita c dan ada 2-3 lagi supplement untuk jantung. Akak makan peppermint ginger plus ni untuk memperbaiki sistem penghadaman. Asyik sumbat macam2 dalam perut ni, pening dah sistem penghadaman. Untuk botol yang mengandungi 90 tablets ni, cuma RM35.00 ++ ikut harga ahli.

By the way, pada sapa2 yang ada kat utara, especially kat Penang, boleh order Shaklee kat blog         Puan Niza.




throwback: 10Binjai, PNB Park, KLCC

Throwback yang terobek. Last minute decided buat iftar kat 10Binjai, PNB Park. RM80 per head tapi guna orang dalam, dapat RM64 per...