Saturday, June 1, 2013

cinta jangan pergi




Ini yang malas menonton drama yang best2 sebab bila dah mula menonton, akak akan follow sampai tamat. Akak jarang juga follow drama2 melayu yang ada sekarang ni, tengok pelakon juga la. Tapi bila nampak Remy Ishak dan Tiz Zakiah digandingkan, teruja nak tengok sebab akak suka kedua2nya. 





Akak suka Remy sebab dia berlakon sangat natural, tidak macam buat2. Karakter lakonan dia akak suka, selamba tapi ada sesuatu yang menarik perhatian. Ada aura... =)).





Bila dah follow tiap2 hari Sabtu dan Ahad, then hari Sabtu selalu ada bola pulak, "hangin" jap dengan SRK sebab bila ada bola, jangan harap nak tukar channel lain. Nak beli dua tv macam tak berbaloi kan. Dah missed satu dua episod tapi boleh tengok semula kat tonton.com kot.

So, you olls yang minat CINTA JANGAN PERGI, don't miss it every saturday and sunday, 8.30pm. Only at TV9.

Tolong promote jap.. =)).

iphone yang hilang

Kelmarin dapat kawan2 baru dari Jepun. One of them is an English teacher in Singapore and married to Singaporean. The other one (...