Thursday, July 12, 2012

SRK pandai ke masak?


Sapa lagi nak puji suami kalau bukan isterinya sendiri kan. Entri mengampu suami  :)).

....
....
....
....
....
....
....
....




Kadang2 bila datang mood baik, SRK memang sudi nak masuk dapur dan memasak. Kali ni dia teringin nak makan ketam. Beriya dia pergi pasar cari ketam, dapat la ketam yang tak berapa nak gemuk. Empat ekor RM16.00....giler kan. 

Akak biarkan aje kalau SRK memasak, tak kisah la sedap ke tak berapa sedap. Janji boleh makan anak-beranak. Maka, terhasil la ketam masak lemak cili api. Cuma kuah dia agak cair.... :))



Haha...menu sampingan, SRK goreng ikan talam jeruk dan telur dadar untuk si kecik sebab si kecik tu tak minat makan ketam. Sayur takde...huhu..




Tapi...ada buah mangga, beli dua biji aje..besar2 buahnya, harga RM11.00...mahal tu, entah mangga jenis apa tapi memang sedap betul. tak puas makan..

Anyway, thanx a lot SRK yang sudi masak ... (harap2 dia baca blog akak ni sebab kadang2 dia curi2 baca dari ofis dia...)



king patin

I am a die hard fan of ikan patin. Of coz la kan sebab akak asal dari Bandar Ikan Patin. Kalau balik kampung, gulai ikan patin ...