makan2 @ templer park, rawang


Sambungan entri terdahulu, di manakah lokasi yang banyak kereta kecik2 tu?

Akak cuma pergi makan2 kat situ, dah ada orang nak belanja, belasah aje la kans...




One of my favourite drinks, air laici. Sebab apa akak suka? Sebab dapat air dan boleh makan buah laici sekali, 2 in 1. Kawan akak kat depan tu kan, siap order air kedondong asam boi. Tengah ngidam kot hehe...




Akak makan nasi goreng paprik. Sebenarnya tak sangka orang nak belanja...so lama duk tengok menu, cari hidangan yang paling murah kononnya. Padahal kalau boleh nak pesan food yang mahal.  Kebetulan akak bawa si kecik tu sekali, dia pun pesan food yang sama.




Selalu kalau nasi goreng paprik, lauk papriknya takde kuah tapi kat situ papriknya ada kuah pulak la. Dah jadi macam sup tomyam yang pekat. Tapi we all makan aje la kan, rezeki depan mata.

Makan punya makan sambil menikmati pemandangan padang golf yang agak sepi. Yang penting, at the end, orang lain yang settlekan bil. Tu yang penting :))

Popular posts from this blog

mara digital

shah's beach resort, tanjung kling, melaka

pasar rakyat medan mara, KL