Sunday, June 10, 2012

nestle 100 years


Kebetulan akak belek2 akaun akak kat Nuffnang, ada writing contest yang dianjurkan oleh Nestle dan akak pun took part. Open to pelbagai peringkat umur, janji ada nostalgia bersama produk Nestle. Antara produk2 Nestle yang berdamping dengan akak ialah Nescafe, Cereal dan Maggi. Paling rapat dengan akak, Nescafe.


Dulu2 time akak kat uni, setiap kali nak stay-up, kena bancuh Nescafe la nak bagi cerah mata. Nescafe dah banyak buat perubahan pada packaging nya, sekarang dah ada pelbagai rupa. Kalau dulu, botol ni la (foto atas) yang ada, takde pilihan.

Pada sesiapa yang berminat untuk menyertai writing contest ni, masih belum terlambat. Layari web NESTLE sekarang. 




iphone yang hilang

Kelmarin dapat kawan2 baru dari Jepun. One of them is an English teacher in Singapore and married to Singaporean. The other one (...