Sunday, June 10, 2012

nestle 100 years


Kebetulan akak belek2 akaun akak kat Nuffnang, ada writing contest yang dianjurkan oleh Nestle dan akak pun took part. Open to pelbagai peringkat umur, janji ada nostalgia bersama produk Nestle. Antara produk2 Nestle yang berdamping dengan akak ialah Nescafe, Cereal dan Maggi. Paling rapat dengan akak, Nescafe.


Dulu2 time akak kat uni, setiap kali nak stay-up, kena bancuh Nescafe la nak bagi cerah mata. Nescafe dah banyak buat perubahan pada packaging nya, sekarang dah ada pelbagai rupa. Kalau dulu, botol ni la (foto atas) yang ada, takde pilihan.

Pada sesiapa yang berminat untuk menyertai writing contest ni, masih belum terlambat. Layari web NESTLE sekarang. 




mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...