Wednesday, May 30, 2012

makan2 @ nelayan titiwangsa

....udang goreng butter...


...sup sayur campur...


...chapcoi dengan cendawan hitam...


...sotong goreng...


.....tauhu dan cendawan...marvellous..

I am back from Langkawi :)

Recently akak dan geng akak pergi makan2 kat Restoran Nelayan, Titiwangsa. Saja nak ubah selera. We all ambik set menu untuk tujuh orang. Actually ada satu lagi food yang tak sempat dirakam "keenakkan" nya...tengok2 dah tinggal sebelah, ikan kerapu sweet sour.

Teh cina termasuk sekali dalam set menu tapi dah dasar ada sifat tamak tak puas hati manusia kan...we all order pulak air jus satu sorang. So, at the end, had to pay RM350.00 untuk lima belas orang. Ok kot :)






Karnival WOW

Karnival WOW baru2 ni macam tak wow sangat, biasa2 jek. Yang happening sebab ada live programme by TV3. So ramai ler orang kerumun kat sit...