Sunday, May 27, 2012

finally...fly to Langkawi


....gambar hiasan...

Ini adalah entri yang di schedule kan. Mungkin waktu entri ini tersiar, akak dan family (termasuk mak dan adik akak) dalam perjalanan ke Langkawi, setelah beberapa kali plan kami tertangguh. This time, walaupun asalnya akak booked tiket flight untuk tujuh orang tapi last minute my sister in-law tak dapat pergi. So, hangus satu tiket. Bijak Air Asia ni kan.

Doakan semoga segala-galanya berjalan dengan baik. Ameen.

Jumpa di entri seterusnya, of course there are lots of interesting things to share :)

4 comments:

  1. salam..
    selamt pergi dan selamat kembali..
    moga Allah permudahnya segala urusan
    aok di sana :)

    ReplyDelete
  2. erm, jangan lupa ole2 yerk... kalu boleh nak burung yang tengah mengepak tuh... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..hmm...burung tu dah beranak-pinak hehe

      Delete

jejak orang suka makan, suka baca dan suka tulis...terima kasih daun keladi...jangan serik datang lagi...