Sunday, May 27, 2012

finally...fly to Langkawi


....gambar hiasan...

Ini adalah entri yang di schedule kan. Mungkin waktu entri ini tersiar, akak dan family (termasuk mak dan adik akak) dalam perjalanan ke Langkawi, setelah beberapa kali plan kami tertangguh. This time, walaupun asalnya akak booked tiket flight untuk tujuh orang tapi last minute my sister in-law tak dapat pergi. So, hangus satu tiket. Bijak Air Asia ni kan.

Doakan semoga segala-galanya berjalan dengan baik. Ameen.

Jumpa di entri seterusnya, of course there are lots of interesting things to share :)

mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...