Friday, May 4, 2012

makan-makan free at USJ




Malam kelmarin, SRK bawa akak dan si kecik ke USJ. Bersempena "majlis meraikan pembukaan restoran baru" milik kawan dia, Dato Sabri. Cerita pasal dato ni, actually derang berdua ni berkawan sejak dari kecik. Tup2 bila dapat contact semula, dah dapat title dato pakcik ni. Hebat. Gamaknya SRK kena tunggu anak dia kawen dulu baru dapat title datuk..hehe




Sepatutnya kami pergi lepas Isyak tapi disebabkan SRK terperangkap dalam banjir kilat kelmarin, maka dah dekat jam 9.45pm baru kami tiba di USJ. Nasib baik tak jauh dari Bandar Puteri. So, sampai2 aje, nasi dah habis. Frust juga sebab perut dah bunyi. Yang sempat dicekau ialah mee goreng. Makan aje la kan, rezeki.




Dan...ternampak seekor kambing yang sedang dipanggang. Dapat la merasa 3-4 hirisan kambing panggang, makan dengan sos black pepper. Tak puas makan tapi nak dapatkannya, punya la kena beratur panjang.




Jemput la ye ke Restoran Kayu Manis Nasi Kandar, Carrefour, USJ. Tempatnya cantik dan menarik, InshaAllah food nya pun sedap.





throwback: 10Binjai, PNB Park, KLCC

Throwback yang terobek. Last minute decided buat iftar kat 10Binjai, PNB Park. RM80 per head tapi guna orang dalam, dapat RM64 per...