Friday, February 17, 2012

pulut nyiur @ permai inn, terengganu




Waktu di Terengganu aritu, me menginap di Permai Inn, Batu Buruk. Since my last visit to Terengganu, rasanya hotel ni dah banyak dibuat renovation. Entrance pun dah berubah tempat, bilik dah upgrade daripada dulu. Selesa. Cuma me tak berapa minat dengan lokasi swimming poolnya yang berdepan dengan cafe dan hampir dengan lobby.

Sempat breakfast kat situ dan me pekena nasi goreng dan kuah ikan untuk nasi dagang (sebab me tak berapa minat sangat makan nasi dagang). Ternampak pulak pulut nyiur makan dengan ikan rebus goreng. Sedap youuu. Rasa nak tambah tapi malu :)



Sweet je suasana dalam bilik, me dapat bilik yang menghadap jalan besar dan boleh nampak laut. Kadar harga bilik untuk satu malam memang sesuai untuk golongan rendah dan pertengahan. Front desk service pun ok, semua senyum tanpa paksa.

mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...