Monday, February 20, 2012

pantai batu buruk










Me sempat jalan2 ambik angin kat tepi pantai Batu Buruk. Walaupun angin laut masa tu kuat dan rasa macam nak melayang tapi orang ramai tetap pergi ke situ. Banyak aktiviti yang boleh kita buat such as berkuda, kereta kuda dan banyak lagi la. 

Ombak memang seakan memberi amaran kepada kita bahawa ini bukan masa yang sesuai untuk mandi laut. Ombak yang tinggi dan pantai dah banyak terhakis. Mungkin juga satu masa nanti takde lagi pantai untuk kita bersantai2 dengan keluarga. Mungkin.

Hari ini, me terbang ke New Castle pulak. 

throwback: 10Binjai, PNB Park, KLCC

Throwback yang terobek. Last minute decided buat iftar kat 10Binjai, PNB Park. RM80 per head tapi guna orang dalam, dapat RM64 per...