Tuesday, October 25, 2011

mila suka memasak ker?


Mila pandai masak tak agaknya?


Yang pasti dia pandai nyanyi kan! :)


Dan dia mesti pandai makan... :P



Bukan senang kan nak panggil artis datang buat persembahan kat sekolah biasa. Sekolah rendah pulak tu tapi Mila datang ke sekolah anak kecik me that day. Sempena Karnival Mesra Riang Riuh. Memang riang dan riuh. Yang penting banyak gerai makanan, tu yang me suka!


ps : semua foto ni, anak kecik me yang snap. nasib baik tak ranap camera me. :)


Karnival WOW

Karnival WOW baru2 ni macam tak wow sangat, biasa2 jek. Yang happening sebab ada live programme by TV3. So ramai ler orang kerumun kat sit...