Tuesday, October 25, 2011

mila suka memasak ker?


Mila pandai masak tak agaknya?


Yang pasti dia pandai nyanyi kan! :)


Dan dia mesti pandai makan... :P



Bukan senang kan nak panggil artis datang buat persembahan kat sekolah biasa. Sekolah rendah pulak tu tapi Mila datang ke sekolah anak kecik me that day. Sempena Karnival Mesra Riang Riuh. Memang riang dan riuh. Yang penting banyak gerai makanan, tu yang me suka!


ps : semua foto ni, anak kecik me yang snap. nasib baik tak ranap camera me. :)


mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...