Friday, October 28, 2011

lagi dan lagi, nasi 3 rasa




Susah juga ye kalau rumah dekat je dengan shopping mall atau kedai-kedai makan. Anak kecik me selalu request macam-macam, me dah dekat nak pokai you. Latest, budak kecik tu ajak me makan kat food court Tesco Extra. Memang ler dekat dengan rumah me. Ok la kan, tak nak menghampakan anak, me bawa dia pergi. Just both of us. SRK ke luar daerah.

Me pesan air teh 3 layer tapi layer dia cantik lagi kat Chicken Rice Shop. Anak me pesan ABC tapi tak habis pun.



Ni bukan nasi paprik yang me pesan tapi nasi 3 rasa. Saja nak tengok macamana rupanya nasi 3 rasa. Kalau ditengokkan, sebijik macam nasi paprik kan, rasanya pun lebih kurang. Ayam ada beberapa hiris sahaja. Campur sikit dengan bawang besar, hirisan timun dan nenas. Macam kita masak ikan 3 rasa. Me tak lah puashati sangat sebab tak ada yang specialnya. 

Karnival WOW

Karnival WOW baru2 ni macam tak wow sangat, biasa2 jek. Yang happening sebab ada live programme by TV3. So ramai ler orang kerumun kat sit...