Thursday, September 22, 2011

apam balek inti pulut hitam

Me  busy dengan kerja-kerja ofis dan hal-hal kat rumah. Tak masuk lagi hal studies me yang itu. Tapi bilamana malam semalam sahabat baik me cik puan putrylady menghantar mesej ringkas bertanya kabar dan minta me update blog, maka me gagahkan juga. Cewah.

Takde cerita best. After raya, memang banyak open house dan memang bulan ni bulan untuk me menambah berat badan. Apa pun, layan dulu apam balek yang SRK beli. Awalnya bila SRK offer, me tolak tapi bila tengok anak kecik me makan dengan berselera, me pun makan.

Wow! Sedap apam balek ni, me suka. Intinya lain daripada biasa, ada pulut hitam campur dengan nyiur parut. Memang best.





Karnival WOW

Karnival WOW baru2 ni macam tak wow sangat, biasa2 jek. Yang happening sebab ada live programme by TV3. So ramai ler orang kerumun kat sit...