Saturday, July 23, 2011

pepes


Second day in JB, malam tu my frens ajak dinner kat salah satu kedai tomyam yang menjadi favourite dia orang. Me ikut je sebab stay kat bilik hotel dengan hanya menonton channel Singapore dan Indon, agak membosankan. Lebih-lebih lagi terlepas nak tonton Chelsea. 

Best juga tempat makan ni tapi sorry, me tak ingat kat mana. Yang pasti ada screen besar untuk kami tonton Chelsea. Me pekena nasi paprik, nak rasa macamana paprik orang JB. Dan...my fren suruh me rasa pepes. 

Pada awalnya me rasa lucu dengan nama pepes, nama jawa kot :)

Rupa pepes lebih kurang dengan otak-otak, samada dibakar atau dikukus. Tapi me lebih suka pepes yang dibakar. Yang me makan ni, pepes ayam. Best, me suka.

workout by your name

Lama tak share pasal workout, since akak pun dah lama tak buat serious workout. Setakat lari2 anak kat tasik titiwangsa tu, ada ...