Thursday, July 21, 2011

yong tau fu


Me masih di JB lagi. Masuk hari ketiga duk sini, macam dah tahu sikit-sikit jalan-jalan di JB ni. Banyak sangat perubahan kat sini since kunjungan me yang terakhir banyak tahun yang lepas.

Sampai je kelmarin, me terus dijemput kawan lama ke rumah dia di Kampung Melayu. Sebelum itu, kami makan kat food court Kampung Melayu. Ramai orang kat sini tapi environment tak berapa best.

Sempat la me makan yong tau fu Kampung Melayu. Sedap tapi me tak expect banyak sangat "daun" ditaburnya dalam sup. So, nak makan, me terpaksa selak-selak daun dulu..huhu..

throwback: 10Binjai, PNB Park, KLCC

Throwback yang terobek. Last minute decided buat iftar kat 10Binjai, PNB Park. RM80 per head tapi guna orang dalam, dapat RM64 per...