Wednesday, July 6, 2011

nasi kukus PNB



Yesterday, opismate me ajak makan kat luar. Budak-budak (sebut budak sebab memang derang ni budak-budak lagi..) ni ajak makan nasi kukus kat PNB Park. Me memang first time menerjah ke PNB Park ni. Tak tau pun ada food court kat bawah tanah tu (bawah tanah kan?).

We all sampai sana dekat jam 1.30, nasi kukus pun dah nak habis. Tapi sempat la me makan dan me bagi 4.5 bintang la kat rasa nasi kukus + gulai + ayam goreng berempah yang me makan. Padan la dengan harganya RM5.00 je.

Puas hati. Lain kali me ingat nak ajak SRK pulak makan kat situ. Teringat Nasi Kukus Zakini, Berek 12, New Castle (baca: Kota Bharu). Sedap.




workout by your name

Lama tak share pasal workout, since akak pun dah lama tak buat serious workout. Setakat lari2 anak kat tasik titiwangsa tu, ada ...