Tuesday, July 5, 2011

kuih lopez feat bananas



This morning me breakfast mee megi goreng + mee goreng mamak + sambal tumis.  Ambil sikit-sikit sebab dua-dua nak rasa.  Minum air nescafe suam (tapi tokei kedai tu bagi me nescafe menggelegak !).  Cool.

Sambil buat kerja, dan jenguk blog me makan kuih lopez dan pisang.  Kunyah dan telan je, walaupun nampak macam tak match :)    Me actually memang tak terer buat kuih lopez.


Trendy plate tu boleh beli kat Ikea.

workout by your name

Lama tak share pasal workout, since akak pun dah lama tak buat serious workout. Setakat lari2 anak kat tasik titiwangsa tu, ada ...