Tuesday, July 5, 2011

kuih lopez feat bananas



This morning me breakfast mee megi goreng + mee goreng mamak + sambal tumis.  Ambil sikit-sikit sebab dua-dua nak rasa.  Minum air nescafe suam (tapi tokei kedai tu bagi me nescafe menggelegak !).  Cool.

Sambil buat kerja, dan jenguk blog me makan kuih lopez dan pisang.  Kunyah dan telan je, walaupun nampak macam tak match :)    Me actually memang tak terer buat kuih lopez.


Trendy plate tu boleh beli kat Ikea.

throwback: 10Binjai, PNB Park, KLCC

Throwback yang terobek. Last minute decided buat iftar kat 10Binjai, PNB Park. RM80 per head tapi guna orang dalam, dapat RM64 per...