Monday, March 14, 2011

ikan bakar @ sekinchan ikan bakar



You all pernah test market? Apa-apa jenis test market la tapi mesti pernah kan. Lebih-lebih orang lelaki, suka test market. Macam tu jugek la dgn SRK, nak test market. Actually lebih kepada test makan dan test poket dia.

So we all terjah ke Restoran Ikan Bakar Sekinchan yang tak jauh dari rumah kami. Selalu tengok pelanggan punya ramai kat situ, sampai terpaksa Q nak dapat table. Tengok kat belakang restoran, berduyun pekerjanya (warga asing) sibuk dan fokus membasuh pinggan-mangkuk dsb. Wow! Sure overhead restoran ni tinggi.

Me suka dekorasi restoran ni, derang guna lampu gaslin menggantikan lampu kalimantang. Cantik dan unik. Ada juga digantung lampu minyak yang orang bawa pergi berkhemah tu. Tapi susunan mejanya terlalu rapat. Untuk orang yang bersaiz SRK, memang tak berapa selesa. Cina pun datang makan.



Karnival WOW

Karnival WOW baru2 ni macam tak wow sangat, biasa2 jek. Yang happening sebab ada live programme by TV3. So ramai ler orang kerumun kat sit...