Thursday, March 24, 2011

nasi air @ kg. baru, KL



Malam hujung minggu lepas, nak releasekan rasa penat daripada kesesakan lalulintas, me singgah di Kg. Baru untuk makan nasi air. Katanya kawan-kawan, nasi air kat situ agak femes dan memang ramai sungguh manusia pada waktu tu. Sampai di situ jam 8.00 malam, tempat letak kereta berlapis-lapis dengan kereta.

SRK offer me makan nasi air dan saya terus setuju bila tengok banyak betul lauk-pauk dia...So..me bagi 4 bintang untuk nasi air ni.. Tapi tak boleh lupa nasi air kat Berek 12, New Castle. Memang sedap.

king patin

I am a die hard fan of ikan patin. Of coz la kan sebab akak asal dari Bandar Ikan Patin. Kalau balik kampung, gulai ikan patin ...