Thursday, March 24, 2011

nasi air @ kg. baru, KL



Malam hujung minggu lepas, nak releasekan rasa penat daripada kesesakan lalulintas, me singgah di Kg. Baru untuk makan nasi air. Katanya kawan-kawan, nasi air kat situ agak femes dan memang ramai sungguh manusia pada waktu tu. Sampai di situ jam 8.00 malam, tempat letak kereta berlapis-lapis dengan kereta.

SRK offer me makan nasi air dan saya terus setuju bila tengok banyak betul lauk-pauk dia...So..me bagi 4 bintang untuk nasi air ni.. Tapi tak boleh lupa nasi air kat Berek 12, New Castle. Memang sedap.

Karnival WOW

Karnival WOW baru2 ni macam tak wow sangat, biasa2 jek. Yang happening sebab ada live programme by TV3. So ramai ler orang kerumun kat sit...