Monday, February 14, 2011

big donut @ pasar malam



Hari ni hari Ahad dan biasanya me dan family jenguk2 ke pasar malam dekat tol hala ke Shah Alam tu. SRK suka cari daging segar, agak murah banding dengan tempat2 lain (dia kata). Sayur pun banyak kat situ, apatah lagi kain baju dan lauk-pauk yang ready-made. Biasa la pasar malam kan.

Ada satu gerai yang menarik perhatian bilamana brader ni jual donut yang saiznya 3x ganda besar daripada donut biasa. Me tak tergamak nak beli sebab bimbang tak abih makan 2 hari.. Tapi donut luar biasa ni nampak laku, mesti ada permintaan sebab tu brader ni berani jual kan.

mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...