Monday, February 14, 2011

big donut @ pasar malam



Hari ni hari Ahad dan biasanya me dan family jenguk2 ke pasar malam dekat tol hala ke Shah Alam tu. SRK suka cari daging segar, agak murah banding dengan tempat2 lain (dia kata). Sayur pun banyak kat situ, apatah lagi kain baju dan lauk-pauk yang ready-made. Biasa la pasar malam kan.

Ada satu gerai yang menarik perhatian bilamana brader ni jual donut yang saiznya 3x ganda besar daripada donut biasa. Me tak tergamak nak beli sebab bimbang tak abih makan 2 hari.. Tapi donut luar biasa ni nampak laku, mesti ada permintaan sebab tu brader ni berani jual kan.

iphone yang hilang

Kelmarin dapat kawan2 baru dari Jepun. One of them is an English teacher in Singapore and married to Singaporean. The other one (...