Tuesday, September 12, 2017

pantai kemasik




Last two days, kami sekeluarga ke Dungun untuk menghantar anak dara yang dah mula kuliahnya semalam. Great, semalam juga birthday dia yang ke-19. Happy birthday my dear princess, study smart, jangan tinggal solat dan hormat pada orang lain. Banyak lagi tazkirah hari lahir untuk santapan telinga anak dara. Kena berpesan banyak kali.














Tunaikan hajat anak2 ( maknya pun tumpang sekali) untuk singgah di Pantai Kemasik. Bukannya tak pernah singgah tapi kali ni macam best pulak nak singgah. Pemandangan kat pantai ni memang terbaik, cantik sangat2. Pasir yang bersih dan pantai yang membiru. Kebetulan ada chinese buat wedding photography. Memang cantik buat kenangan kat situ.







Captured the great moment, nak juga posing kat tepi pantai. Nasib baik SRK sporting dan layan jek kehendak isteri dan anak2 kan. Buai ni memang nampak klasik je sebab background dia, lautan biru. Kalau nak picnic pun sesuai sebab ada tempat2 yang menarik untuk berehat dan menikmati pemandangan.













pantai kemasik

Last two days, kami sekeluarga ke Dungun untuk menghantar anak dara yang dah mula kuliahnya semalam. Great, semalam juga birthday dia yan...