Friday, January 20, 2017

now everyone can be beautiful










Salam Jumaat yang penuh barokah.

Pernah dengar atau tengok iklan produk Nurraysa ni? Ataupun memang uolls pengguna produk Nurraysa? Kalau tak pernah, boleh cuba pakai produk2 Nurraysa ni sebab produk2 ni adalah produk2 yang mesra wuduk dan solat. Maknanya boleh dibawa solat, so kita tak perlu ragu2 lagi nak pakai. Tak perlu nak was2 samada produk ni halal ataupun tidak.

Produk2 lain, ada sabun untuk jeragat, lipstick, loose powder, eyeliner dan ada macam2 lagi produk yang perlu kita cuba. Ni bukan segmen tajaan Nurraysa tapi akak suka nak share produk2 buatan Melayu yang kita boleh cuba tanpa was2. Kena sokong produk tempatan walaupun ada diantara kita memang suka pakai produk2 branded yang datang dari luar negara.







Shining mineral blusher ni berbaloi beli sebab tahan lama, boleh la cuba. Sapa2 yang suka pipi nampak bling2 dan shining tu, boleh terus beli.

Pada yang berminat nak beli produk2 Nurraysa, boleh contact Kak Ijot - 0199290625. Kak Ijot ni based dia kat Kuantan. So orang Kuantan jangan ketinggalan ye!


king patin

I am a die hard fan of ikan patin. Of coz la kan sebab akak asal dari Bandar Ikan Patin. Kalau balik kampung, gulai ikan patin ...