Wednesday, June 1, 2016

MAS promotions







Akak just nak share apa sampai ke inbox akak, about MAS promotions bulan Jun ni. Kot2 la ada yang tengah tercari-cari lagi tiket2 yang sesuai dengan bajet masing2, so uolls boleh tengok promotions ni. Rasanya harga2 tiket yang ditawarkan by locations tu agak berbaloi.

Jangan lupa tengok booking period dan travel period yang MAS nyatakan tu. 

Ok jugek kan kalau nak beli tiket untuk balik raya. 

:)

mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...