Wednesday, June 1, 2016

MAS promotions







Akak just nak share apa sampai ke inbox akak, about MAS promotions bulan Jun ni. Kot2 la ada yang tengah tercari-cari lagi tiket2 yang sesuai dengan bajet masing2, so uolls boleh tengok promotions ni. Rasanya harga2 tiket yang ditawarkan by locations tu agak berbaloi.

Jangan lupa tengok booking period dan travel period yang MAS nyatakan tu. 

Ok jugek kan kalau nak beli tiket untuk balik raya. 

:)

throwback: 10Binjai, PNB Park, KLCC

Throwback yang terobek. Last minute decided buat iftar kat 10Binjai, PNB Park. RM80 per head tapi guna orang dalam, dapat RM64 per...