Friday, May 13, 2016

free voucher @ zalora








Baru-baru ni akak dapat baucer free daripada zalora, rezeki kan. Baucer bernilai rm100 atas persetujuan akak promote produk zalora kat blog ni. Yang entri promote tu, yang pasal lipstick matte tu. Seminggu promote lipstick kat blog ni. So, tanda tq zalora pada akak, dapat la baucer free. Pilih jek nak beli apa asalkan harga rm100.

Rambang mata kejap sebab tak tau nak beli apa. Tengok2 sekeliling apa yang dah "usang" atau "uzur" atau dah buruk gayanya. Memang nak beli wedges tapi wedges yang ada ni macam okay lagi. Nak beli baju, through experience....susah sikit sebab tak boleh nak try dulu. Bimbang salah saiz. 

At last, beli yang ini...harga ngam2 rm99, free delivery sebab still berada dalam kawasan berhampiran. Kalau la every month dapat baucer free macam ni, okay jugek kan =)










mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...