wedding photo shoot by tengkolokungu








Untuk penjimatan @ bajet, my cousin ambik TengkolokUngu sebagai photographer. TengkolokUngu ni is a new name tapi dah banyak tempahan diterima especially musim cuti sekolah. Owner TengkolokUngu ni kelulusan civil engineering tapi minat nak buat fotografi. 

Nak share beberapa keping foto yang fresh dari kamera TengkolokUngu ni.







I like this pic very much and much. They all ni my cousins, daughters and SIL. Muka memang nampal sepesen except pengantin pompuan, kacukan Kelate. Pengantin lelaki dari Bota. Bertenggek kat atas dahan pokok, kat tepi Pantai Sepat, Kuantan. Nice tempat ni.

Can see our happiness and "gila-gila" sebab bkn senang pakai baju kurung tapi nak panjat pokok. Woha!






Ahaaa..lawak ekspresi muka pengantin lelaki. Actually the photographer susah nak snap angle yang betul2 ngam untuk pengantin ni sebab pengantin lelaki quite tall. Banyak scene yang macam tak berapa kena. Ini adegan "dilwale", jenuh action...cut...action...cut.


Pelakon tambahan terdiri daripada tukang jahit berijazah, budak lepas SPM, ahli farmasi, student U cyberjaya dan budak fanatik main kayak yang baru form 2 =).


*Akak tak enterfrem sebab dah lebih umur...hehe.






Kesungguhan photographer nak snap pic yang terbaik untuk pengantin, dibantu oleh isteri tercinta. 

Jambatan ni kami panggil "jambatan cinta" sebab memang ramai pengantin yang buat photo shoot kat situ. Memang cantik. 

Untuk tempahan photographer @ TengkolokUngu ni, boleh la hubungi 
IKRAM 013-9988310. Location: Kuantan.
fb : tengkolokungu


Popular posts from this blog

mara digital

shah's beach resort, tanjung kling, melaka

pasar rakyat medan mara, KL