Saturday, March 12, 2016

myadinda @ online shopping







Akak follow blog Dr.Halina, suka baca life stories dia yang santai tapi complete. Bermula daripada tabiat dia yang suka main Fashion Design World game, game tu dah jadi realiti dalam hidup dia. Zaman sekarang kalau ada modal, In Shaa Allah plan akan jadi realiti. 

Maksudnya bertambah la online shopping website yang perlu akak visit =)

Last akak online shopping a few months ago, stop kejap sebab kena sound dengan SRK..hehe. Iye la kan, walaupun guna duit sendiri tapi kadang2 tak hengat, jadi syok pulak. Yang jadi syok tu sebab tak payah susah payah pegi shopping mall, redah jem etc, tup2 barang dah sampai kat tangan.







So far, barang2 yang akak beli secara online tak ada masalah. Tak pernah lagi pulangkan barang sebab rosak etc. Cuma nak elakkan beli barang yang mahal, bimbang kualitinya indah kabar daripada rupa. Nowadays duk usha wallpaper pulak, memang banyak yang berkenan tapi belum decide. Tunggu masa yang sesuai.

Semuanya kat hujung jari, kan :)

king patin

I am a die hard fan of ikan patin. Of coz la kan sebab akak asal dari Bandar Ikan Patin. Kalau balik kampung, gulai ikan patin ...