the zone, jalan ampang



Masih akak ingat lagi berkampung kat The Zone, Jalan Ampang pada bulan November tahun lepas. Last 2 weeks sekali lagi berkampung kat situ. Macam tak ada tempat lain kan :)

One thing yang akak noticed, menu kat situ macam sama dengan few months ago. I thot setiap hotel perlu ada perubahan dalam hidangan so that pelanggan tak jemu. Perabot pun paling tidak setahun sekali kena tukar..kan.




Kuih-muih ni macam sama je dengan dulu2, maybe kena pelbagaikan jenis kuih supaya orang tak bosan dengan hidangan kuih yang sama. Tapi akak ngapppp sampai abih jugek :)






Muffin dia cantik tapi sandwichnya sama jugek dengan zaman dulu2. Tak dinafikan chef2 kat situ terer masak roti dan muffin. Ni hidangan during our tea-break.





Okay, yang ini macam lain sikit. Nak kata tomyam, bukan. Nak kata sup pun bukan. Entah apa ke namanya, makan cicah dengan roti bun. Quite okay tapi not my taste.

Apa pun, yang penting dapat makan free tapi bila dah free tu, ingat2 la nak makan. Jangan makan ikut nafsu kan.




Popular Posts