Saturday, December 19, 2015

baucer ayam penyet







Dah lama tak makan ayam penyet. Bila akak offer kat anak2 nak tak makan ayam penyet, laku rupanya offer akak ni. Sebenarnya ayam penyet bukan la luar biasa sangat kan, just nasi putih dengan ayam goreng dan tempe. Makan dengan sambalnya dan ulam2 sikit. Then ada extra soup. Yang berbeza mungkin rasa rempah ayam goreng tu dan macamana ayam tu dipenyetkan?? =)

Bawak anak2 makan ayam penyet kat Sunway Putra Mall, ni first time akak menerjah ke situ since tempat tu dah renovated. Kalau zaman dulu2, The Mall tu memang femes betul kan....salah satu mall yang popular.




Dapat pulak baucer ayam penyet, kena redeem sebelum atau pada 31/12/2015 ni, ada masa lagi kan. Daripada harga asal RM17.00. boleh dapat harga promosi RM10.90. Okay sangat dah tu sebab harga set ayam penyet ni boleh tahan jugek. Makan dua set dengan air sekali dah cecah RM30.00. Bayangkan kalau bawak anak2 empat orang, kempis jugek wallet kan.

Layan jek :)




mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...