shaklee : GLA complex



Sekolah cuti lagi..uolls, frust anak dara tak dapat sekolah. Budak kecik tu suka sekolah, ramai kawan2, boleh berdiskusi dengan cikgu etc. Anak dara sorang lagi pun awal2 cikgu dah "halau" balik rumah, kosongkan hostel sebab cikgu-cikgi semua nak pergi kursus uruskan jerebu. Eh...bukan. Btw, memang bagus kalau pengetua boleh bekalkan mask, kan. Tanda prihatin kepada pelajar2, pahala pun dapat. Tapi so far tak ada lagi dapat free mask.






Akak ada blog untuk share cerita pasal vitamin Shaklee tapi lama2 rasa macam tamak pulak nak tulis dua blog. Padan dengan satu blog jek kot. So ni kira selingan la iye. Saja nak share dengan korang. Ni pun untuk kesihatan jugek. GLA ni actually untuk pompuan, untuk kesihatan dalaman pompuan. Kalau period tak teratur, boleh makan ni. Kalau senggugut heavy giler, boleh try makan vitamin ni. Kalau tak ada masalah tu semua pun boleh makan. Akak makan untuk support kesihatan body.

Kalau ada yang jenis susah nak makan pills, kena air segelas baru boleh telan sebijik, GLA ni jenis softgel. Lembik2 gitu, tak terlekat punya kat tekak uolls :). GLA ni ada vitamin E dan sunflower seed oil. Selalu ada yang beli kat farmasi jek kan, so this time uolls should try Shaklee GLA complex. Tak rugi beli dan makan vitamin ni. Sebijik jek makan, dua atau tiga kali sehari.

Okay, selamat mencuba.



Popular Posts